محمدرضا طاهری متولد ۱۳۳۸ در شهر فراهان اراک، مداح است. به سن نوجوانی نرسیده بود که به جبهه رفت و حالا بعد از جنگ جز سه مداح تاثیرگذار و مشهور می باشد، سه فرزند دارد و یک دفتر فرهنگی نیز اداره می کند.
آموزش مداحی و جنگ
او تعذیه و مداحی ها را نزد استادانی چون غلامحسین نصیری و اسماعیل غفاری فرا گرفت و با شروع جنگ تحمیلی در ۲۱ سالگی عازم جبهه های جنگ شد.
شروع مداحی + اخراج
بصورت جدی فعالیت خود را در مداحی در پادگان صبحگاه دوکوهه و سپس پادگان ابوذر گیلان غرب شروع کرد اما بعد از مدتی به علت مداحی غیرمتعارف و هروله با ذکر حسین جان که آن زمان هنوز باب نشده بود از گردان اخراج شد.
می گوید بعد از منصور ارزی او جز مداحانی بود که این سبک نو مداحی را شکل داد که به او لقب پدر مداحی نوین را دادند.
شهرت
بعد از جنگ با اجرای برنامه های تلفیقی با محمود کریمی در مهدیه تهران هنوز هم در حافظه خیلی ها مانده و صدا و سیما به بهانه های مختلف آن را پخش می کند.
اما اوج معروفیت طاهری مربوط به دههٔ ۷۰ و فعالیت مداحی چشمگیر او در این سالها خصوصاً در حسینیه پنبهچی تهران واقع در دروازه دولاب است. در این دهه علاوه بر افراد معروف در حوزههای مذهبی و آئینی، چهرههای مشهور رسانهای مثل سید کاظم احمدزاده و فوتبالیستهای چون مهدی مهدوی کیا به مجالس وی و حسینیه پنبهچی رفتوآمد داشتند. حسینیه پنبهچی در سال ۱۳۴۲ توسط مرتضی پنبهچی تأسیس و در سال ۱۳۷۵ توسط پسر او علی پنبهچی نوسازی شدهاست.
ازدواج + فرزندان
محمدرضا طاهری سالهاست ازدواج کرده که ثمره آن یک دختر بزرگ، و دوپسر می باشد، حسین فرزند دوم وی نیز با حمایت پدر جز مداحان مشهور شده است.
عکس حاج طاهری و پسرش حسین
جذب خوش پوش ترها
حاج محمدرضا طاهری می گوید از اول هدفم جذب جوانان خوش پوش تر بود و همیشه با بعضی از رفقا که به پوشش این بچه ها ایراد می گرفتند برخورد می کردم.
می گفتم حق دخالت در پوشش دیگران را نداریم و باید کارمان را انجام دهیم.
شغل اصلی
برعکس خیلی از مداحان که شغل اصلی آنها منتشر شده تنها کسی که از فعالیت اقتصادی وی خبری نیست محمدرضا طاهری است. صرفا گفته شده او دفتر فرهنگی دارد.