«مرگ در میزند» وودی آلن را خواندهاید؟ یکی از خواندنیترین آثار این داستاننویس، کارگردان و نمایشنامهنویس طناز. چه آن را خوانده باشید و چه نه، خبر خوبی برایتان داریم؛ قرار است نمایشی با اقتباس آزاد از این اثر در تهران روی صحنه برود. نام نمایش، «یک مهمانی خونآلود» است و از اول اسفند در خانه نمایش مهرگان روی صحنه میرود.
آنطور که مشاور رسانهای نمایش به ایرانآرت خبر داده، «یک مهمانی خونآلود» به کارگردانی و نویسندگی علیرضا حاتمی و تهیهکنندگی سیدحسین خرم از اول اسفندماه به مدت ۱۵ شب، ساعت ۱۸:۳۰ در خانه نمایش مهرگان روی صحنه می رود.
در این اثر نمایشی پرهام رمضانی، مهسا شیرزادی، نرگس موسوی، مصطفی رهنما، علیرضا حاتمی، مهدی لوئیا، فرزاد سهرابی و محمدعلی میرقربانی به ایفای نقش می پردازند. از عوامل این کار می توان به سیدمجتبی طباطبایی: مشاور کارگردان، ارسلان گلمحمدی: مشاور رسانهای، شکوفه چرخی: مدیر روابط عمومی، عکاسان: حسین فهیمی، محیا پزشکیان و عاطفه توکلی، و ساخت تیزر:حسین فهیمی، صادق آزادمرد اشاره کرد.
در خلاصه این نمایش آمده است: اینجا یکسری رازه که نباید برملا بشه تا خیلیها زنده بمونن.